Pocketbag i Polyester

Pocketbag i Polyester

Skräddarsy din egen pocketbag, eller utgå från vår populära modell. Denna mjuka och följsamma kasse är gjord av återvunnen polyester och viks enkelt ihop och stoppas ner i fickan som sitter fast på insidan. Du är fri att ändra storlek, design och utformning. Välj tillbehör såsom vävda etiketter och utfallande tryck. Skräddarsy den till just ditt ändamål, vi hjälper dig gärna med skisser! Nedan pris är endast en indikation. Det är ett prisexempel vid 3000 st på egen PMS-infärgning på tyget och ett 1-färgstryck på en sida (storlek 45 x 45 x 16 cm) Minsta beställningsantal är 1000 st. Produktionstid ca 8 veckor efter godkänt prov. Vi förespråkar båtfrakt för miljöns och fraktekonomins skull. Lev.tid ca 8 veckor. Hör av dig för skarp offert till just dina önskemål.


Pris 39,20 kr


   Alltid personlig service
   Beställ direkt på hemsidan eller via e-post / telefon
   Du får alltid ett korrektur innan beställningen blir bindande

Antal


Produktfärg

Pms white


Totalt pris kr

Visa uträkning

Prisspecifikation

Fråga oss


Om: Pocketbag i Polyester
st

   
   info@optimalreklam.seAD Company

AD company är ett av Sveriges äldsta profilföretag. Vi sätter stort värde på att skapa trygghet för våra kunder genom socialt ansvarstagande.
Kemikalietester utförs regelbundet. Via externa revisioner och kontinuerliga uppföljningsbesök i våra fabriker säkerställs en hållbar produktion.
Vårt sortiment är noga utvalt och vi har lager, tryckeri- och brodyranläggning under samma tak, så vi kan hålla hög servicenivå och kvalitet.


Visa samtliga produkter från AD Company

AD Company CSR

AD company har alltid CSR högt upp på agendan. Vi vill leverera produkter som produceras under schysta villkor, fria från skadliga kemikalier och som lever upp till kraven på funktion. Detta kräver att vi ofta att vi måste gå ett par steg längre än andra för att nå dit det är det enda sättet att säkerställa ,och inte bara lita på ett påskrivet papper.
AD companys CSR arbete är omfattande, vi har en tydlig struktur, närvaro och uppföljningsrutin med våra producenter.
För dig som kund innebär våra ansträngningar att du inte riskerar att svärta ner ditt varumärke. För som alla vet; Ett lågt pris har också ett pris. Ett alltför lågt pris kan betyda dåliga arbetsförhållande, åsidosättande av miljön och kanske till och med barnarbete.
Det priset är vi aldrig beredda att betala!


Visa samtliga produkter från AD Company CSR
Artikelnummer 44169900
Tryckinfo Vid märkning av färre än 1000 tillkommer ett underupplagetillägg.
Material Återvunnen Polyester 190 T
Märkning Screentryck. Transfertryck rekommenderas vid fler än 2 tryckfärger, kontakta oss för pris.
Tryckstorlek Valfri - skräddarsys från 1000 st
Storlek Exempelmått 45 x 45 x 16 cm
Leveranstid Omärkta produkter 1-2 dagar. Med tryck/brodyr ca: 14 dagar (Undantag finns)
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
Exempelmått 45 x 45 x 16 cm 0